Acasă Economic Noi modificări pentru SRL-D!

Noi modificări pentru SRL-D!

O hotărâre de guvern adoptată miercuri, modifică desfășurarea “Programului de stimulare a înființării și dezvoltării microintreprinderilor”, adică SRL-D.

Înscrierea proiectelor în acest program se va face exclusiv online, pe baza de username și parolă. Sesiunile vor fi semestriale de 15 zile calendaristice, până la epuizarea bugetului alocat programului. Până acum înscrierea a proiectelor on-line se făcea în sesiune continuă. Ca element de noutate este și faptul că cei care nu au acces la un computer pot face înscrierea la Oficiul Teritorial pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii și Cooperație (OTIMMC) din raza teritorială a SRL-D. Aici ei vor primi gratuit asistență și instruire.

Modificările ating și evaluarea proiectului. Astfel, admiterea în program se va face în ordinea punctajului obținut la evaluarea planurilor de afaceri depuse on-line. În același timp se va pune accentul pe calitate iar admiterea în program se va face în funcție de ordinea înscrierilor. Punctajul minim acceptat este de 60 puncte, iar aplicația SRL-D va genera automat aplicanților care nu se califică, un mesaj de respingere.

Avizarea verificărilor va fi făcută de catre Direcția de Implementare Programe pentru Intreprinderi Mici și Mijlocii.

Sursa: http://www.avocatnet.ro/

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version