Multinaţionalele atrag angajaţii la Cluj: bonus de relocare şi locuinţă de serviciu

30% dintre companii care fac angajări în spaţiul virtual oferă bonusuri de relocare, 20% oferă locuință de serviciu sau acoperierea costurilor, iar 20% dintre companii oferă posibilitatea de a lucra de acasă.

Beneficiile noi oferite de companiile denotă disponibilitatea angajatorilor de a răspunde la noile cerințe ale angajaților, de a menține un echilibru între viața personal și cea profesională, remarcă organizatorii târgului de locuri de muncă pe internet Angajatori de Top Virtual.

Acesta are loc în perioada 3-16 aprilie şi grupează 140 de companii, dintre care 30% pun la dispoziție pachete de relocare, iar 20% oferă posibilitatea de a lucra de acasă. Platforma virtuală este o metodă inovativă prin care angajatorii îşi prezintă poziţiile pe care le au deschise.

Târgul de carieră online a înregistrat până acum 150.000 de vizite. Pentru a participa la ediția virtuală, candidaţii trebuie să îşi creeze un cont şi un CV pe site-ul Hipo.ro. Primăvara aceasta au confirmat prezența 140 de companii din industrii în care pot profesa atât candidați cu profil tehnic, cât şi cei cu profil economic.

Domenii şi firme atractive la târgul de locuri de muncă pe internet

Domeniile în care se găsesc posturi sunt IT, externalizări de servicii, comerţ, inginerie, servicii financiare, telecom, consultanţă, auto, turism. Companiile au deschise 5.000 de poziții în Cluj-Napoca, Timișoara, Iași, Arad, Alba-Iulia, Brașov, Bacău, Pitești, Ploiești, Târgoviște, Suceava, Craiova, Oradea, Sibiu, Constanța, Bacău, București, dar și în țări unde acestea au deschise birouri.

Printre companiile participante la târgul din mediul virtual se numără Oracle, Kaufland, Deutsche Telekom, Telus, Lidl, Telekom, Telus, Microsoft, Nokia, JYSK, Pepsico, MOLSONCoors, GetBack Recovery, BCR, Genpact, HP, IBM, Philip Morris, Vodafone, Coca-Cola, DB Schenker, Deloitte, Veeam Software, Accenture, DB Global Technology, CGS, Federal-Mogul Motorparts, Renault, Raiffeisen Bank, dar şi Serviciul Român de Informaţii.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii