tranzactii imobiliare

Lucrările de construcții au crescut față de 2015

În perioada 1.I-31. V.2016, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, faţă de perioada 1.I-31. V.2015, atât ca serie brută, cât şi ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate cu 5,0%, respectiv cu 4,7%.

Volumul lucrărilor de construcţii a crescut, pe total, ca serie brută, cu 5,0%. Pe elemente de structură au avut loc creşteri la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de construcţii noi cu 14,5%, respectiv cu 3,7%. Lucrările de reparaţii capitale au scazut cu 4,8%.

Pe obiecte de construcţii, au avut loc creşteri la construcţiile inginereşti şi la clădirile rezidenţiale cu 8,8%, respectiv cu 3,2%. Clădirile nerezidenţiale au scăzut cu 0,3%.

Ca serie ajustată în funcţie de numărul de zile lucrătoare şi de sezonalitate, volumul lucrărilor de construcţii a crescut, pe total, cu 4,7%. Pe elemente de structură s-au înregistrat creşteri la lucrările de întreţinere şi reparaţii curente şi la lucrările de construcţii noi cu 16,7%, respectiv cu 1,8%. La lucrările de reparaţii capitale s-a înregistrat o scădere cu 3,1%.

Pe obiecte de construcţii, volumul lucrărilor de construcţii a crescut la construcţiile inginereşti şi la clădirile rezidenţiale cu 12,4%, respectiv cu 3,4%. Clădirile nerezidenţiale au scăzut cu 0,2%. 

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii