Linde Gaz a cumpărat doi distribuitori de pe piața clujeană

Furnizorul de gaze industriale Linde Gaz România a finalizat achiziţia companiilor Rodmir Expert şi ITO Industries International, cu același profil de activitate.

”Tranzacţia se concentrează pe operaţiunile legate de gazele industriale din câteva din locaţiile din România: Bucureşti, Iaşi, Cluj-Napoca, Oradea, Târgu-Mureş, Hunedoara şi Ploieşti. Rodmir şi ITO furnizează gaze clienţilor din sectorul de retail”, a anunțat compania.

Oficialii societății spun că odată cu această achiziţie Linde urmăreşte să mărească oferta de produse şi servicii oferite şi să se adreseze clienţilor din toate categoriile în România. “Această tranzacţie reprezintă angajamentul nostru de a investi în continuare în regiune”, a declarat Ciprian Islai, director general al Linde Gaz România.

Cele două companii, membre ale grupului german Buse, au afaceri cumulate de 17 milioane de lei şi 50 de angajaţi, potrivit Ministerului Finanțelor Publice. Rodmir Expert a avut pierderi de 2 milioane de lei în 2015.

Linde are 350 de angajați în România. Divizia de Gaze industriale a Linde Group este unul din liderii mondiali în furnizarea de gaze industriale, speciale şi medicale. În anul financiar 2016, grupul a generat venituri de 16,9 miliarde de euro, având 60.000 de angajaţi în mai mult de 100 de ţări la nivel global.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii