Investiție în valoare 1.969.840,48 euro la Univers T S.A.

viorel luca univers t

Directorul general adjunct al Univers T, Luca Viorel, a declarat că hotelul situat lângă Iulius Mall se va moderniza prin împrumutarea unei sume de bani. Totodată, se vor îmbunătăţi şi bunurile imobile care aparţin de Univers T S.A.

AGA UNIVERS T S.A. este Consiliul Judetean CJ, investiţia se face din accesarea unui credit de la banci, de catre Univers T S.A. Această investiţie a fost aprobată în şedinţa Consiliului Judeţean din data de 28.04.2014.

Articolul continuă mai jos:
farmec.ro - Livrăm frumusețe!

Raportat la Univers T, conducerea îşi propune:

„Terminarea investiţiei privind imobilul (hotelul Univers T şi restaurantul) şi bunurile pe care le are in proprietare.

S-au făcut peste 35 de cereri pentru oferta de creditare la bănci, urmând să se facă o analiză a ofertelor, iar decizia pentru acceptarea ofertei de creditare va fi luată de Consiliul de Administraţie al Univers T S.A.

Costuri:

– renovare, modernizare tronson amfiteatru – 1.394.325,97 euro. Amfiteatru de 314 locuri, sală multifuncţională de aproximativ 150 locuri; investiţia reprezintă aproximativ 30% din imobil.

– extindere şi renovare bază sportivă – 517.624,51 euro. Amenajare 5 terenuri: terenul 5 – se face mini teren de fotbal; terenurile 3 şi 4 se renovează cu nocturnă şi rămân descoperite; terenurile 1 şi 2 se acoperă cu structură uşoară; se mai face o construcţie de vestiare şi anexe, deasupra acestora făcându-se o terasă.

– extindere şi modernizare cabană Călăţele (bun imobil ce aparţine de Univers T S.A.) – 57.890 euro.”, a afirmat Viorel Luca.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii