Încasări record la Finanțele Publice Cluj

Administratia Judeteana a Finantelor Publice Cluj a încasat în luna martie 395 de milioane de lei, față de 328 de milioane de lei în aceeași perioadă a anului trecut. Din aceștia, 218 milioane au fost atrase la bugetul de stat, 117 milioane la bugetul asigurărilor sociale, iar restul la fondul național de asigurări de sănătate și fondul de șomaj.

De asemenea, la finalul lunii martie erau în executare silită aproape 41.000 de persoane fizice, cu 41 de milioane de lei, și 18.000 de persoane juridice, cu 281 de milioane de lei.

În luna martie, inspectorii fiscali au au efectuat u186 actiuni de verificare, din care 159 la contribuabili persoane juridice, in urma carora au fost atrase la bugetul de stat consolidat venituri suplimentare in suma de 19.708 mii lei, si 27 actiuni de verificare la contribuabili persoane fizice, in urma carora au fost atrase la bugetul de stat consolidat venituri suplimentare in suma de 2.396 mii lei.

De asemenea, ca urmare a activitatii desfasurate pe linia combaterii evaziunii fiscale, au fost transmise organelor in drept in vederea continuarii cercetarilor, un numar de 15 sesizari penale, valoarea prejudiciului potential fiind de  41.733  mii lei, un numar de 6 contribuabili au fost propusi pentru inactivare, au fost instituite masuri asiguratorii la 11 contribuabili, suma estimata potrivit acestora fiind de  41.933 mii lei si s-a diminuat pierderea fiscala declarata de contribuabili cu suma de 1.171 mii lei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii