Grupul Phoenicia Hotels şi TAROM pregătesc un zbor de 75 minute pe ruta Cluj-Napoca – Constanţa

Grupul Phoenicia Hotels oferă de peste şase ani soluţia ideală pentru cei care aleg să-şi petreacă vacanţa alături de cei dragi, asigurând tot confortul necesar atât pentru odihnă cât şi pentru distracţie la malul Mării Negre.

Mohammad Murad, preşedintele Grupului Phoenicia Hotels, se află în negocieri avansate cu operatorul aerian TAROM pentru o rută de zbor foarte mult aşteptată: Cluj-Napoca – Constanţa. Este vorba despre o cursă sezonieră, nu doar foarte comodă, zborul durând 75 de minute, ci şi foarte avantajoasă ca preţ, acesta fiind estimat la 130 euro pentru un bilet dus-întors.

Plecările din Cluj-Napoca spre Constanţa vor fi programate, foarte probabil, în fiecare joi la ora 23:00, cu aterizare pe Aeroportul ”Mihail Kogălniceanu” la ora 00:15, iar zborul retur, duminica la ora 00:15, cu sosire în Cluj-Naoca la ora 01:30.

Toţi turiştii cazaţi la hotelurile din Grupul Phoenicia care vor deţine un bilet de avion Constanţa – Cluj-Napoca vor avea dreptul la ”late check-out”, putând elibera camerele seara, nu la ora 11:00 sau 12:00, cum se întâmplă de obicei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii