Friesland se pune bine cu lăptarii din Ardeal

Grupul olandez FrieslandCampina a înfiinţat un departament de dezvoltare a relației cu fermierii, care va fi condus de către Laurențiu Gioroc.

Acesta are rolul de a monitoriza implementarea programelor de dezvoltare a fermelor din Transilvania care furnizează laptele pentru brandul Napolact și creșterea sustenabilă a rețelei de ferme partenere a FrieslandCampina din România.

Laurențiu Gioroc, 39 de ani, anterior director de marketing, este cel care a preluat conducerea departamentului. Printre proiectele în care este implicat departamentul se regăsește programul de dezvoltare a relației cu fermierii parteneri din Ardeal, care asigură laptele pentru producerea gamei Napolact, și încheierea de noi parteneriate cu fermierii din zonă.

Acest parteneriat include programe de pregătire pentru fermieri, pe diverse teme de interes, cum ar fi creșterea calității și cantității laptelui furnizat de ferme, scăderea costurilor pentru fermieri, creșterea numărului de vaci per fermă până la o dimensiune optimă pentru a asigura sustenabilitatea acestora pe termen lung și reducerea pierderilor.

Laurențiu Gioroc conduce echipa de experți “Meșterii laptelui” care a fost formată pentru a deveni liantul dintre companie și fermieri. Membrii acestei echipe furnizează fermierilor informațiile și sprijinul necesar pentru a îmbunătăți procesele din cadrul fermelor și gestionează programele de training.

“Departamentul își propune să sprijine fermierii în mod proactiv și în același timp să extindă lista de ferme partenere care contribuie la dezvoltarea brandului Napolact, cel mai important din portofoliul nostru. Departamentul se va asigura că partenerii noștri fermieri au acces la resurse și la cunoștințe de ultimă generație”, a declarat Gioroc.

Grupul olandez FrieslandCampina a absorbit în acest an societatea locală Napolact Cluj, pe care a dizolvat-o, şi este prezentă pe piața din România cu brandurile Napolact, Frico, Milli, Oke și Dots. Principalii săi competitori de pe piaţa locală sunt grupurile Lactalis şi Danone (Franţa), Olympos (Grecia), Hochland (Germania).

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii