Foto: Compania Clujana revine din trecut. Contracte la nivel internațional și pantofi reușiți

Picture 1136

Fabrica Clujana cu o tradiție de 100 de ani pe piața încălțămintelor începe să prospere după ce o lungă perioadă a stat pe butuci. Mai nou produce încălțăminte și pentru cei pretențioși.

Doritorii și cei care mai tânjesc după produsele românești pot achiziționa încălțăminte Clujana la prețuri accesibile. De la 120 lei până la aproximativ 300 lei, care sunt gamele de vârf, se găsesc produse pentru toate gusturile. Cine preferă pantofi speciali și personalizați are posibilitatea să-i facă la comandă la prețuri  mult mai mici decât pantofii de fițe ale caselor de modă.

Încălțămintele sunt adaptate în funcție de piața internațională, deși compania cu capital de stat are un buget foarte limitat. Pantofii flexibili cu talpă de cauciuc și modelul Stiletto sunt noua colecție a fabricii Clujana.

” Clujana și-a făcut un renume internațional prin vestiții bocanci galbeni. In același timp cu pregătirea lansării celor două modele, Clujana lucrează intens pentru a onora o comandă de mocasini venită din partea unei firme americane cu care se negociază un contract de colaborare. Aceasta este prima cerere venită din partea americanilor cu care se anunță o colaborare de lungă durată și foarte benefică pentru Clujana” , a declarat Directorul General Șumlea Puiu Dorinel.

” Se lucrează la o serie de mostre pentru o colecție specială cu țintă spre piața Rusiei pentru Primăvară-Vară 2015. Rusia este o piață nouă, pentru fabrică, cu potențial foarte mare pe care Clujana a reușit să intre cu greu datorită eforturilor și insistențelor “, afirmă Managerul de Marketing Cristina Lupu,  vorbitoare de limbă rusă.

Avantajul companiei privitor la contracte și colaborări este dat și de participarea reprezentanților fabricii la târgurile internaționale de specialitate.

S.C. Clujana S.A. este o companie la care Consiliul Judeţean Cluj este acţionar majoritar, cu o unitate de producţie proprie în Piaţa 1 Mai şi şase magazine în Cluj-Napoca (unde brandul este prezent cu două unități), Dej, Bistrița, Zalău și Târgu-Mureș. Compania are planuri de extindere pe piața națională și pregătește deschiderea, în acest an, a unui magazin în Satu Mare și București.

Picture 1923

3398

3371

Picture 1908

Picture 1890

3529

Picture 1149

3505

3531

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii