Forumul de afaceri româno-ungar

Consulatul General al Ungariei împreună cu Primăria Municipiului Cluj-Napoca, Consiliul Județean Cluj, Biroul Regional al Casei Naționale de Comerț din Ungaria de la Cluj, Camera de Comerț și Industrie Cluj și Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor din cadrul Universității Babeș-Bolyai cu Universitatea Babeș-Bolyai Facultatea de Științe Economice și Gestiunea Afacerilor, va organiza pentru a patra oară Forumul de Afaceri Româno-Ungar.

Scopul acestui eveniment va fi de a consolida dialogul economic între cele două țări și de a intensifica volumul schimburilor comerciale bilaterale prin asigurarea unui cadru potrivit pentru construirea unor relații profesionale între reprezentanții companiilor mici și mijlocii din România și Ungaria.

Forumul de Afaceri va începe cu o prelegere generală și va fi urmată de dezbateri pe trei secțiuni, domeniile fiind: industria sănătății, dezvoltare inteligentă urbană (smart city), respectiv industria construcțiilor. În cadrul Forumului, pe baza înregistrărilor prealabile, pentru firmele interesate vom organiza întâlniri B2B și B2C. Forumul se va încheia seara cu o recepție la care vor fi invitați reprezentanți ai vieții publice clujene.

Evenimentul va avea loc vineri, 11 noiembrie, de la ora 14:00,  în aula Victor Jinga a Facultăţii de Ştiinţe Economice şi Gestiunea Afacerilor.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii