Forum economic internațional la Câmpia Turzii

Administrația publică locală din municipiul Câmpia Turzii promovează potențialul orașului, prin atragerea de investitori, cu scopul de a crea noi locuri de muncă. Astfel, în data de 9 iunie, începând cu ora 9.00 se va organiza cel mai mare FORUM ECONOMIC româno-italian din ultimii 25 de ani la Câmpia Turzii.

Simpozionul intitulat “REDĂM  ÎNCREDEREA INVESTITORILOR ROMÂNI ȘI ITALIENI ÎN ECONOMIA ROMÂNEASCĂ”, este organizat de Primăria municipiului Câmpia Turzii și Camera de Comerț și Industrie italiano-română de la Roma.

În cadrul forumului se va discuta despre: consolidarea activităților în contextele locale, identificând domeniile țintă prin care se pot atrage investitorii și se pot construi relații de comerț exterior; promovarea oportunităților legislative destinate stimulării acțiunilor de implementare; valorizarea realităților productive locale și industriale; scouting pentru găsirea potențialilor cumpărători și antreprenori din sectoarele de interes; promovarea colaborării instituționale chiar și în cadrul unor activități ulterioare de transfer, inovație și economie a cunoașterii-formare, în favoarea societăților.

Forumul economic se va desfășura la Palatul Cultural “Ionel Floașiu”, sala mică.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii