Festival printre standuri. Electric Castle, în oferta turistică a Lidl

Retailerul german a anunţat că va vinde, prin noua sa divizie de turism, pachete cu patru nopţi de cazare pentru perioada festivalului de muzică electronică de la Bonţida, din perioada 12-16 iulie.  

Oferta înaintată de Lidl Tour cuprinde 4 nopți de cazare la hotelul Belvedere din Cluj-Napoca, cu mic dejun inclus, bilet de acces general în incinta festivalului, 4 transferuri pe zi la Bonțida și retur, iar costul acestuia se ridică la 159 de euro. Divizia de turism a Lidl a intrat în România în 2016 printr-un magazin online prin care vinde vacanțe, în colaborare cu TUI și cu Karpaten Turism.

Lidl și-a extins obiectul secundar de activitate cu activități ale agențiilor turistice. Compania mai are acest serviciul de turism în Germania, Austria, Elveția, Olanda, Italia. Karpaten Turism este cel mai mare operator din România pe circuite în țară, litoral și croaziere, iar TUI Travel Center, o franciză deținută de Dragoș Anastasiu.

Germanii au intrat pe piața locală în 2010, când au preluat de la grupul Tengelmann cele 100 de magazine de discount Plus. Retailerul este parte a grupului german Schwarz, care mai deține în România rețeaua de hipermarketuri Kaufland.

Lidl este unul dintre cele mai mari lanţuri de magazine din Europa, activând în 27 de țări europene și având 140 de centre logistice ce asigură aprovizionarea a 10.000 de magazine. Cu 215.000 de angajați, Lidl se numără printre primii 10 comercianți de produse alimentare la nivel mondial.

Electric Castle este un festival care se desfășoară în fiecare an la Castelul Bánffy. Festivalul îmbină muzica (rock, reggae, hip hop, muzică electronică sau indie), tehnologia, patrimoniul și cultura alternativă. La prima sa ediție, Electric Castle a fost nominalizat la European Festival Awards, categoria Best Medium Sized Festival.

Anul trecut, 121.000 de oameni au trecut porțile castelului și 200 de artiști au urcat pe scene. Printre artiștii confirmați de-a lungul timpului la Electric Castle se numără The Prodigy, Skrillex, Bring Me The Horizon, Fatboy Slim, Sigur Ros, Bastille, Rudimental, Thievery Corporation sau Die Antwoord.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii