eMAG şi Schenker se instalează în parcul industrial de la Jucu

Dezvoltatorul Transilvania Construcţii Cluj a finalizat în şase luni prima fază a unei platforme logistice ai cărei ocupanţi sunt două companii importante din sectoarele în care activează. Investiţia totală se ridică la 25 de milioane de euro.

„Avem deja 15 ani de activitate în domeniul logistic, există un interes tot mai mare pentru acest sector în România, iar parcul industrial Tetarom III este bine amplasat, aproape de aeroport şi de centura Vâlcele – Apahida, ceea ce este foarte important pentru fluenţa transportului. Am semnat două parteneriate cu eMAG, care este lider de piaţă în domeniul comerţului online, şi cu Schenker Logistic. Avem 80.000 mp de hale şi 16 hectare de teren”, a precizat Alexandru Bolog, managerul TRC Park.

Proiectul a fost realizat în timp record, iar parcul logistic de clasa A are o eficiență energetică superioară. Prima etapă a construcției s-a derulat în perioada mai – decembrie 2016 și măsoară 17.000 mp, iar a doua etapă va fi finalizată anul viitor, totalul investiției fiind de 25 de milioane de euro. Parcul industrial Tetarom III, care găzduieşte platforma logistică, se întinde pe 154 ha, numărul de locuri de muncă ridicându-se la 2.100.

Transilvania Construcții este o companie de construcții, dezvoltări și investiții imobiliare. Societatea s-a remarcat în piața clujeană prin activități de dezvoltare și administrare a proprietăților industriale și proiecte rezidențiale.

Societatea mai deţine Parcul Logistic Transilvania, în municipiul Cluj-Napoca, constituit pe fosta baza de producţie a Trustului de Construcţii Cluj. Parcul are o suprafaţă totală de 20 ha, din care 90.000 mp sunt ocupaţi cu spaţii de producţie şi depozitare, inclusiv spaţii cu temperatură controlată.

De asemenea, din portofoliul societăţii fac parte baza sportivă Club Transilvania şi ansamblul Dorobanţilor Residence. Anul acesta, Transilvania Construcţii a cumpărat clădirea de birouri a CBC Development din Tetarom I Cluj-Napoca, obiectiv care va fi inaugurat în decembrie sub denumirea de Novis Plaza Office.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii