De Paște facem casa lună cu Nufăr și Triumf

cap farmec

De Paște facem casa lună cu Nufăr și Triumf


Planurile pentru Sărbătorile Pascale sunt în toi, iar prima pe lista activităților este curățenia locuinței. Aceasta nu trebuie însă să consume foarte mult timp, de aceea este important să folosim produsele cele mai eficiente. Pentru a ne ușura munca, Farmec propune produsele din gamele Nufăr și Triumf, cu formulări ultra-active pentru curățenia casei.

Nufăr Verde pentru Geamuri – curăță ușor și eficient murdăria și redă strălucirea suprafețelor din sticlă (geamuri, oglinzi, faianță, parbriz, ecran TV, suprafețe laminate, obiecte din ceramică), precum și altor suprafețe lavabile. Are o formulare blândă, cu pH neutru, fără coloranți, și un miros proaspăt și foarte plăcut de floare de mușețel.

nufar_verde-universal

Nufăr Verde Universal – curăță ușor și eficient murdăria de pe toate tipurile de suprafețe lavabile. Este recomandatpentru podele, uşi, terase, mobilier grădină, gresie,faianţă, obiecte sanitare, robineţi, suprafeţe laminate, suprafețe din crom,plastic,marmură sau ceramică.

Nufăr Dezinfectant Universal – esteun produs special conceput pentru curăţarea şi dezinfectarea suprafețelor și a obiectelor din întreaga casă. Nu conține clor și este recomandat pentru pardoseli de orice tip, ustensile de lucru, aparate electrocasnice, întrerupătoare, clanțele ușilor, telefoane, tastaturi, coșuri de gunoi, obiecte sanitare, capace closete sau cuști și colivii animale de casă. Poate fi folosit inclusiv în bucătărie, în special pentru suprafețele care vin în contact cu carnea crudă.

Nufăr Covoare și Tapițerii – produsul este destinat curăţării şi întreţinerii covoarelor, mochetelor, tapiţeriilor din material textil sau sintetic (piele sintetică). Substanţele active pătrund cu uşurinţă în fibra ţesăturii fără să o atace.

Nufăr Scos Pete – este util pentru îndepărtarea petelor persistente, fără să atace țesăturile. Poate fi utilizat pentru orice tip de țesătură, inclusiv saltele și draperii.

Nufăr Inox – formula specială a detregentului îndepărtează uşor şi eficient murdăria, petele de grăsime și depunerile de piatră de pe suprafețele din inox, fără a zgâria suprafețele.

Nufar Lemn-Parchet – curăţă şi protejează suprafeţele din lemn prin crearea unei pelicule care împiedică depunerea prafului timp îndelungat. Redă lemnului strălucirea şi frumuseţea naturală şi lasă un parfum plăcut de frezii în încăpere.

Triumf Bucătărie – este un produs care îndepărtează uşor şi eficient murdăria de pe suprafețele ceramice, emailate, inox, marmură din bucătărie. Este recomandat pentru mobilierul din bucătărie.

triumf_bucatarie

Triumf Degresant Forte Universal – este idel pentru curăţarea suprafeţelor şi a obiectelor sanitare precum chiuveta, cada, gresia, faianţa, cabina de duş și a instalaţiilor sanitare. De asemenea, este recomandat pentru curățarea obiectelor din bucătărie, fiind foarte eficient împotriva petelor de grăsime şi de murdărie persistentă. Produsul nu atacă suprafeţele metalice.

Gama Nufăr conține nu mai puțin de 20 produse, iar Triumf are 6 produse cu formulări ultra-active pentru curățarea bucătăriei, având timpi scurți de acțiune. Cele mai noi produse pentru îngrijirea locuinței de la Farmec sunt cele din subgama Nufăr Verde, o grupă de produse inovatoare cu principii naturale active, care se bazează pe formule biodegradabile, cu extract eco-certificat de mușețel, pH neutru și un parfum hipoalergenic. Mai multe detalii despre produse pe www.farmec.ro.

Despre Farmec SA Cluj-Napoca

Farmec SA Cluj-Napoca, cel mai mare producător român de cosmetice, deţine mărci recunoscute internaţional, printre care Gerovital H3 Evolution, Gerovital H3 prof. dr. Ana Aslan, Gerovital Plant, Aslavital şi Farmec. Din luna decembrie 2011, peste 200 de produse din portofoliul Farmec pot fi achiziţionate şi online, direct de pe site-ul www.farmec.ro.

Produsele companiei ajung în peste 30 de ţări, principalele pieţe fiind: Japonia, Ungaria, Polonia, Republica Moldova, Irak, Kuwait, Grecia, Canada. În ultimii doi ani, strategia de export a fost focusată pe consolidarea distribuţiei în ţările vecine.

Compania deţine Certificatul Internaţional de Calitate ISO 9001:2008, Certificatul Internaţional pentru Managementul de Mediu ISO14001:2004 si din acest an Certificatul de Bună Practică de Fabricație, conform cu cerințele standardului ISO 22716:2007. Din iunie 2008, Farmec deţine drepturile integrale de utilizare a mărcii Gerovital.

Pentru a fi la curent cu ultimele noutăţi legate de brand, sfaturi utile din partea specialiştilor noştri, surprize şi concursuri ne puteţi urmări şi pe conturile de social media.

Twitter: https://twitter.com/farmec
Facebook: facebook.com/farmec.company

gerovitalf97ba6

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.