Cum pot companiile să își creeze profil pe platforma de business

 În urmă cu aproximativ o lună, Biroul de Relaţii externe şi investitori din cadrul Primăriei Cluj-Napoca a lansat noul portal de prezentare a municipiului Cluj-Napoca din perspectiva de Business. Pentru a oferi celor interesați un instrument dinamic, interactiv și cât mai accesibil, noua platformă a fost structurată cu o componentă în care companiile interesate își pot încărca singure informațiile de interes spre a fi promovate în acest proiect de comunitate.

Companiile clujene sau cu sediul în Cluj-Napoca îşi pot crea propriul profil pe platformă la secțiunea Business Profiles prin accesarea butonului din Footer şi anume „SIGN UP TO CREATE A BUSINESS PROFILE”. Odată accesat, va apărea un formular ce trebuie completat în limba engleză, cu menţiunea că toate câmpurile sunt obligatorii, cu excepţia pozei de Banner şi a filmului de prezentare (link Vimeo), câmpuri care sunt opţionale.

 Descrierea activităţii/misiunii companiei trebuie să conțină minimum un paragraf pentru a putea fi cât mai ilustrativă din acest punct de vedere. Pe lângă descriere, este necesară completarea  de către companii a unui LOGO oficial, care va apărea ca imagine de profil, iar opţional pot ataşa formularului un banner care va apărea ca imagine de copertă.

 Toate companiile trebuie să aleagă un domeniu de activitate din cele menţionate în formular, iar după verificarea şi validarea formularului, persoanele înregistrate vor primi un e-mail de confirmare a înscrierii companiei pe platformă.

 Pentru informaţii suplimentare, vă rugăm să contactaţi Biroul de Relaţii externe şi investitori la adresa de e-mail contact@clujbusiness.ro, sau la numărul de telefon 0264591273.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.