Compania de Apă Arieș: Lucrările de înlocuire a contoarelor derulate în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” continuă

antet1

antet2

Data comunicatului: 06.10.2015

Lucrările de înlocuire a contoarelor derulate în cadrul contractului „Achiziție și montare contoare cu citire la distanță” încheiat cu firma S.C. ELSACO ELECTRONIC S.R.L. la 17.06.2015, continuă.
Contractul pe fonduri europene are o valoare de 14 487 236,91 lei şi face parte din etapa I, 2007-2013 a proiectului de extindere şi modernizare a sistemelor de apă şi apă uzată.
Până în prezent, au fost efectuate lucrări în toate locaţiile menţionate în contract, respectiv municipiile Turda și Câmpia Turzii şi comunele/satele: Mihai Viteazu, Corneşti, Cheia, Bogata, Sănduleşti, Copăceni, Luna, Viişoara, Urca și Gligoreşti.
Contoarele noi se montează în etape, conform unui grafic prestabilit.
Graficul de montaj cuprinde mai multe vizite a zonelor în care se montează contoare în vederea monitorizării tututor abonaţilor. Astfel, până la această dată, în toate localităţile a fost efectuată vizita a 2-a în vederea montării contoarelor la abonaţii care nu au fost găsiţi la domiciliu la prima vizită. După cele două vizite s-au contorizat 80% din totalul abonaţilor.
Încă de la începutul derulării contractului clienţii sunt anunţaţi, din timp, despre întreruperile de furnizare a apei potabile cauzată de lucrările de montare a contoarelor cu citire la distanță, în mass media, reţele de socializare dar şi prin distribuirea de flyere.

DIRECTOR GENERAL
Cristian Octavian Matei
Contact: Compania de Apă Arieş SA Sediul social: str. Axente Sever nr. 2 Turda
Telefon: 0264-311771/ Fax: 0264-311772
E-mail: office@caaries.ro/http://www.caaries.ro
Project manager: Bogdan Bobic

antet3

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii