Compania de Apă Arieş invitată la Conferinţa Regională IWA “Water Loss Management 2015”

În urma invitației adresate de către Asociația Română a Apei, prin Consiliul Tehnico-Științific, Compania de Apă ARIEȘ participă în perioada 15 – 17 iunie 2015, la Conferința Regională IWA ″Water Loss Management 2015″.
Din partea CAA au fost invitați: directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei, Managerul de proiect, Bogdan Bobic și inginerii: Alexandru Râșteiu și Iuliu Petridean, care vor prezenta miercuri o lucrare cu tema ″Eficiența sistemelor SCADA, GIS și MODELARE HIDRAULICĂ în depistarea pierderilor de apă în cadrul SC. Compania de Apă Arieș SA Turda”.

În lucrarea prezentată s-a scos în evidență rolul sistemelor informaționale SCADA, GIS și Modelare Hidraulică în vederea detectării pierderilor de apă și au fost descrise echipamentele folosite de către companie la detectarea acestora.

De asemenea, la conferință mai participă din partea companiei: consilierul tehnic al directorului general, șef serviciu Logistică Dorin Apahidean și ing. Sorin Sabău și sing. Ioan Găbudean.

„Detectarea și eliminarea pierderilor de apă sunt măsuri obișnuite și necesare. O strategie pe termen lung va realiza detectarea permanentă a pierderilor, având efect în cantitățile mici de pierderi nejustificate de apă în rețea. Toate aceste sisteme și echipamente aduc numeroase beneficii operatorului de apă și clienților noștri, prin creșterea calității serviciului de furnizare, de transport și de distribuție ale apei”, a declarat directorul general al CAA, Cristian Octavian Matei.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii