apa potabilă

Compania de apă Arieș investește în oameni și în calitatea serviciilor distribuite

În tot arealul de deservire al CAA se execută lucrări de modernizare și extindere, toate acestea pentru a spori confortul cetățenilor.

Compania de Apă ARIEȘ execută în această perioadă lucrări de modernizare a rețelelor de apă și apă uzată. Astfel, în comuna Luna se lucrează la ora actuală la proiectul: „Extindere rețea apă potabilă în comuna Luna”.

Introducere conducta (Small)

Lucrările constau în: introducerea unei lungimi de 1.060 metri de conductă de polietilenă de diametru 110 mm, executarea a 22 de branșamente , a șase cămine de vane, șase hidranți subterani sub Dn 80, iar în cursul lunii decembrie se va executa o subtraversare a drumului european. Acest procedeu este unul foarte modern, datorită căruia lucrările se pot executa fără a crea disconfort traficului rutier de pe drumul național.

CAA (Small)

„Printre obiectivele noastre, de îmbunătățire a calității serviciilor oferite cetățenilor și informare corectă și permanentă a acestora, se află și dezvoltarea organizațională și a condițiilor de lucru în care se desfășoară activitatea angajaților noștri.

Managementul companiei este unul dinamic și modern, este un management care se pliază pe cerințele unei societăți moderne”, spune Cristian Octavian Matei, director general al CAA.