CAA a realizat economii de 6 milioane de euro prin implementarea programului de extindere şi reabilitare a sistemelor de apă în regiunea Turda-Câmpia Turzii

Conducerea Companiei de Apă Arieş a reuşit să obţină o economie uriaşă, de circa 6 milioane de euro în cadrul proiectului „ Extinderea şi reabilitarea sistemelor de apă şi apă uzată în regiunea Turda – Câmpia Turzii”.

Potrivit reprezentanţilor companiei, suma astfel obţinută va fi folosită pentru un proiect ce va fi derulat în viitor în folosul exclusiv al comunităţii.

A doua componentă a proiectului vizează modernizarea staţiei de epurare de la Câmpia Turzii, dar şi dotarea cu vehicule şi aparatură de laborator.

În cadrul conferinţei de presă desfăşurate marţi, reprezentanţii Companiei de Apă Arieş au anunţat semnarea contractului de finanţare FONDUL DE COEZIUNE INVESTIŢII ÎN INFRASTRUCTURĂ “INVESTIŢII ŞI DOTĂRI PENTRU ÎMBUNĂTĂŢIREA CAPACITĂŢII DE OPERARE A COMPANIEI DE APĂ ARIEŞ
TURDA”. Acesta are o valoare de aproape 18 milioane de lei şi are drept obiect achiziţia şi montarea de contoare cu citire la distanţă,

De asemenea, a fost anunţată semnarea unui contract de finanţare prin care se asigură investiţii în infrastructură şi dotări pentru îmbunătăţirea capacităţii de operare a companiei, în valoare de circa şase milioane de euro, care are termen de finalizare sfârşitul acestui an.

„Încă de acum doi ani de când am preluat conducerea Companiei de Apă am analizat şi am inventariat toate problemele de la momentul respectiv, am ales să mergem pe dezvoltarea companiei şi extinderea serviciilor pe care le oferim populaţiei. În paralel ne-am axat pe readucerea la cota zero a lucrărilor care trenau de doi ani şi jumătate, cu personalul aferent am adus la zi toate lucrările aflate în derulare” a declarat directorul general CAA, Matei Cristian.

Companiei de Apă Arieş a aderat la ADI-Apa Văii Arieşului, a localităţilor Aiton şi Tureni, din aceasta urmând să facă parte pe viitor şi comuna Moldoveneşti.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.