Cluster Taxi Cluj oferă servicii de calitate pe toată durata Untold Festival

Cluster Taxi Cluj militează pentru proiecte civice, economice și înaltă calitate a serviciilor de taximetrie și ale partenerilor afiliați pe toată perioada Untold Festival.

În acest sens, Cluster Taxi Cluj a semnat parteneriate în vederea asigurării locurilor de cazare și masă la prețuri rezonabile pentru orice buzunar, cu Universitatea de Științe Agricole și Medicină Veterinară, Colegiul Tehnic ”Raluca Ripan”, Colegiul Tehnic Energetic, Colegiul Tehnic de Transporturi „Transilvania” și Colegiul Tehnic de Comunicații ”Augustin Maior”.

Această variantă s-a concretizat după ce Cluster Taxi Cluj a semnat parteneriate pentru “casă și masă” la prețuri fără concurență. Totul în contextul în care sumele vehiculate pentru cazări în perioada festivalului sunt exagerat de mari.

“Este o actiune civica de mobilizare a clujenilor pentru ca toți cei care vin să viziteze orașul nostru să se simtă ca acasă,  la prețuri rezonabile. Putem considera Festivalul Untold, ca un test pentru Cluj – Capitala Culturala Europeană” a declarat, pentru Cluj Manifest, Augustin Danilă, preşedintele Cluster Taxi.

Cluster Taxi Cluj este o asociere între dispeceratele de taxi, parteneri economici, sindicatul LN al taximetriștilor din Cluj, autorități centrale, locale și universități. Asociația militează pentru proiecte civice, economice și creșterea calității serviciilor de taxi și ale partenerilor afiliați.

Urmareste si tu acest demers civic pe paginile de Facebook Clujul Elitelor și Valorilor, Cluj Manifest, Grup Academica Cluj Napoca, Transilvania Verde, Romania verde, Proiect de țară pe bani UE și Cluster Taxi Cluj.

Cluster Taxi Cluj este o asociere între dispeceratele de taximetriw, agenți economici, sindicatul LN al taximetriștilor din Cluj, autorități centrale și locale, universități și o entitate catalizatoare, folosind sisteme de cercetare, inovare și implementare.

Membrii principali din Cluster Taxi Cluj: Augustin Dănilă, Radu Marian, Daniel De Silver, ”Climă și Confort”, Sindicatul LN al taximetriștilor din Cluj-Napoca, Clujul Elitelor și Valorilor.

Motto-ul nostru este: ”Mobilizare civică pentru calitate în cultură și bună guvernare locală – Cluj Capitală Culturală Europeană 2021”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii