Clujul atacă finala Global Startup Awards

Centrul de antreprenoriat Impact Hub Cluj a devenit partener al uneia dintre cele mai prestigioase competiții internaționale dedicate afacerilor incipiente: Global Startup Awards. Programul premiază startup-uri de tehnologie relevante din 25 de țări.

Fiecare etapă națională se concentrează pe a numi și a premia cele mai bune startup-uri cu o vechime de maximum cinci ani și susținute de ecosistemul local. Nominalizările pentru faza națională a Central European Startup Awards (CESA) sunt deschise până pe 31 mai. Startup-urile autohtone pot fi nominalizate pe website-ul oficial CESA pentru 12 categorii înfiinţate.

În septembrie va avea loc la Cluj ceremonia de desemnare și de premiere a startup-urilor din țară, calificate în următoarea etapă, cea regională. Cele care trec de etapa regională vor fi invitate la întrunirea globală.

E rândul unei noi serii de startup-uri autohtone la Global Startup Awards

„Ne bucurăm că Impact Hub Cluj-Napoca este, pentru al doilea an consecutiv, partener național al CESA. După succesul din 2016 al unui startup de la Cluj care a obținut premiul regional CESA, e rândul unei noi serii de startup-uri autohtone să fie nominalizate și scoase din anonimat anul acesta”, a declarat Carmen Ciobanu, director Impact Hub Cluj-Napoca.

CESAwards concentrează realizările și munca antreprenorilor determinați să dea formă inovativă viitorului și să îmbunătățească lumea prin crearea și livrarea de produse și soluții. Aceasta este menită să sărbătorească și să-i evidențieze pe cei care au puterea de a sparge barierele regiunii central și est-europene.

Anul trecut România a fost reprezentată pe podiumul marilor câștigători din etapa finală a Global Startup Awards, în cadrul ceremoniei desfășurate la Kuala Lumpur, de compania clujeană Mira Rehab, desemnată drept „cel mai bun startup cu impact social”. CESA România este organizată de Impact Hub Cluj-Napoca, partener oficial al competiției Global Startup Awards.

Impact Hub Cluj-Napoca este o organizație ce susține dezvoltarea antreprenorială a inițiativelor inovatoare în cadrul unei comunități globale, oferind spații de lucru colaborative, programe de dezvoltare și incubare a afacerii. Impact Hub face parte din rețeaua globală cu prezențe fizice în 75 de locații de pe cinci continente.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii