cel mai mare buget

Cj Cluj contestă decizia Camerei de Conturi

În urma comunicării Raportului de audit financiar nr. 1912 din 30.05.2016 și a Deciziei Camerei de Conturi Cluj cuprinzând măsurile pe care Consiliul Județean Cluj trebuie să le ia pentru remedierea deficiențelor constatate, Consiliul Judeţean a formulat, în data de 14 iulie 2016, o contestație la Camera de Conturi Cluj, prin care a argumentat punctul de vedere referitor la aspectele sesizate.

În acest context, având în vedere faptul că Decizia Camerei de Conturi Cluj nu are caracter definitiv și executoriu, Consiliul Județean Cluj așteaptă soluționarea respectivei contestații, urmând ca, în cazul unei eventuale respingeri a acțiunii de către Comisia de contestații a Curții de Conturi a României, aceasta să fie atacată la instanţa competentă, respectiv Tribunalul Cluj.

 În mod evident, conştient fiind de obligativitatea respectării întru-totul a dispoziţiilor legale şi a hotărârilor judecătoreşti, de îndată ce va exista o astfel de decizie definitivă şi irevocabilă pronunţată de instanţele abilitate, Consiliul Judeţean Cluj va trece la punerea ei în executare.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii