Câmpia Turzii se deschide mediului de afaceri și investitorilor străini printr-un parc industrial

Primăria municipiului Câmpia Turzii va construi un parc industrial pe o suprafață de 5,5 hectare (în zona fostelor sere, de lângă combinatul Mechel), destinat dezvoltării economice a localității, prin crearea de locuri de muncă și aducerea investitorilor străini.

Mediul de afaceri interesat de ocuparea unui loc în parcul industrial din Câmpia Turzii trebuie să știe că acest lucru este posibil prin ofertă deschisă, mai concret prin licitație publică.

Conform legii nr.186/2013 privind constituirea şi funcţionarea parcurilor industriale,  titlul de parc industrial conferă administratorului şi rezidenţilor parcului dreptul la mai multe facilităţi.

În conferința de presă susținută astăzi la primaria municipiului Câmpia Turzii, primarul Radu Hanga a decalarat că viceprimarul Avram Gal este însărcinat să poarte negocieri cu Ministerul Dezvoltării în vederea obținerii avizelor necesare pentru funcționarea parcului industrial, care ar trebui să fie rezolvate în cel mai scurt timp posibil.

Administratorul public al municipiului Câmpia Turzii, Petre Pop a declarat că orașul are nevoie de o administrație performantă care să asigure progresul și premisele unei dezvoltări locale eficiente. Totodată, Petre Pop a mai subliniat că  prin intermediul parcului industrial vor fi create cât mai multe locuri de muncă, pentru a asigura stabilitatea orașului.

primarie campia

 

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii