Câmpia Turzii / Cursuri gratuite oferite de Institutul Postliceal Phoenix

Asociația Institutul Postliceal ”Phoenix” din Cluj Napoca, organizează o serie de cursuri gratuite în cadrul proiectului de grant: POSDRU/184/5.2/S/153644”Creșterea oportunităților de ocupare pentru zonele rurale din regiunile Nord-Vest, Centru și Vest-CoRURAL”.

Proiectul are ca obiectiv creșterea gradului de ocupare și facilitarea integrării pe piața muncii pentru 300 de persoane din mediul rural, din regiunile Nord-Vest, Vest și Centru. În funcție de numărul de cursanți înscriși, se va decide orașul în care se vor desfășura cursurile.

Serviciile oferite grupului țintă sunt următoarele: servicii de informare în tehnicile de căutare a unui loc de muncă, consiliere în carieră, instruire și dezvoltare personală, în următoarele meserii: operator introducere validare prelucrare date, designer pagini web, grafician calculator, designer publicitate, competențe informatice, tester IT, operator CAD/operator aplicații IT, lucrător comercial, bucătar, baby sitter, dezvoltare competențe.

Cursurile se adresează persoanelor aflate la ora actuală în următoarele cazuri: șomeri, persoane aflate în căutarea unui loc de muncă, persoane fără loc de muncă, persoane care beneficiază de ajutor social.

Proiectul își propune să contribuie la dezvoltarea economică echilibrată și echitabilă a zonelor defavorizate din regiunile menționate.

Relații suplimentare puteți obține la Secretariatul Institutului Postliceal ”Phoenix” din Cluj Napoca, telefon 0264-437313.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.