NTT Data

Business japonez la Cluj. Afacerile NTT au atins 37 de milioane de euro

Furnizorul de soluţii informatice NTT Data România (NDR) a înregistrat, în anul calendaristic 2016, o cifră de afaceri de 37,1 milioane de euro, în creştere cu 48% faţă de anul anterior.

“Rezultatele financiare ale companiei pentru anul precedent vin pe fondul unui trend ascendent pentru NDR. 2016 a fost un an al schimbărilor şi al muncii susţinute, rezultatele vorbind de la sine, arătând, totodată, faptul că efortul nostru a evoluat în continuare în direcţii pozitive“, a declarat Daniel Metz, CEO al companiei. Aceasta are birouri în Cluj, Braşov, Sibiu, Iaşi, Timişoara, Bucureşti.

Conducerea companiei estimează o cifră de afaceri de 52 de milioane de euro pentru anul fiscal 2017-2018, ţinta fiind de 100 de milioane de euro pentru 2020, cu un efectiv vizat de 3.300 de angajaţi. NTT Cluj se va concentra pe implementarea de proiecte SAP în cadrul companiilor mari din România, alături de proiectele internaţionale în derulare, în special pentru industria automotive din Germania.

EBS România a fost preluată de concernul japonez NTT, numele companiei fiind schimbat în 2016. Înfiinţat în anul 2000, EBS era unul dintre cei mai importanţi furnizori de soluții şi servicii software din România, având birouri la Cluj, București, Sibiu, Brașov, Timișoara, Iași.

NDR şi-a propus o creştere a echipei în acest an, obiectivul pentru 2017 fiind de 1.500 de angajaţi şi colaboratori. Din 2013, EBS este parte a grupului Nippon Telegraph and Telephone Corporation. Mai multe firme clujene de profil şi-au deschis centre în ţară sau în străinătate. Printre acestea se numără Endava, Fortech, Iquest, Brinel, Arobs, SoftVision sau MSG.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii