Bursa va educa elevii în spirit investiţional

Bursa de Valori București (BVB) propune șapte proiecte de educație financiară dedicate atât copiilor de școală primară, cât și liceenilor, studenților sau altor categorii de public.

Aceste proiecte vor fi înscrise pentru distincţia acordată celei mai bune inițiative educaționale, în cadrul Premiilor Pieței de Capital 2016. De asemenea, publicul interesat va putea alege și desemna, în baza experienței personale, instituția de brokeraj care merită premiul pentru „Cel mai bun broker de retail în 2016”.

Premiul pentru cea mai bună strategie de comunicare și relații cu investitorii va fi oferit unei companii listate la BVB care a avut, în opinia publicului, cea mai bună interacțiune cu investitorii în 2016. Câștigătorii Premiilor Pieței de Capital vor fi anunțați pe 31 ianuarie în cadrul evenimentului de Inaugurare a Anului Bursier 2017.

BVB acordă premii pentru participantul cu cea mai mare valoare tranzacționată pe piața de acțiuni, participantul local cu cea mai mare valoare tranzacționată, cel mai bun broker pentru investitorii de retail, promovarea inovației pe piața de capital, cea mai tranzacționată acțiune pe piața principală, instituția anului pe piața de capital, cea mai bună strategie de comunicare și relații cu investitorii a unei companii listate, cea mai bună inițiativă educațională pe piața de capital, cel mai bun broker de retail, ultimele trei fiind desemnate de public.

Acesta este un eveniment anual organizat de Bursa de Valori București, ajuns la cea de-a patra ediție. Gala este unul dintre evenimentele de referință ale pieței de capital autohtone, organizat pentru a marca începerea unui nou an al investițiilor, precum și pentru a aprecia succesele înregistrate de participanții la piața de capital în anul precedent.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii