BT se digitalizează: automate de depunere a numerarului

Societatea bancară clujeană a introdus la automatele sale de plăţi depunerea de numerar (lei, euro sau dolari) în contul propriu deschis la BT, dar şi schimbul valutar.

Automatele de plăți erau destinate până acum exclusiv achitării de facturi. 8,2 milioane de facturi au fost plătite în 2016 prin intermediul acestora. Banca Transilvania (BT) are 550 de automate de plăți în sediile sale şi 70 de terminale multifuncționale cu ajutorul cărora clienții pot efectua în timp real operațiuni bancare.

BT este a doua bancă din România, în funcţie de active. Activitatea sa este organizată pe trei linii principale de business: corporate, întreprinderi mişi şi mijlocii, retaill. Aceasta are 7.300 de angajaţi, 550 de sedii şi 2,2 milioane de clienţi. Principalii acţionari internaţionali ai BT sunt Banca Europeană pentru Reconstrucţie şi Dezvoltare şi IFC – Banca Mondială.

Activele BT erau anul trecut de 51,7 miliarde de lei, creditele nete, de 27,2 miliarde, iar resursele atrase de la clienți, de 41,9 miliarde. La nivelul grupului financiar BT, veniturile operaționale au ajuns la 2,98 miliarde de lei, iar profitul net, la 1,28 miliarde, potrivit raportului anual al Consiliului de Administraţie.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii