Banca Transilvania investeşte la Timişoara

OTP Bank România şi Banca Transilvania (BT) Cluj sunt partenerii financiari ai Vox Technology Park (VTP), complex de birouri şi hub de afaceri care va fi funcţional la sfârşitul anului.

Acesta este dezvoltat de Werk Property Group şi va fi deschis în Timişoara la finalul acestui an. Finanțarea constă în 16,8 milioane euro credit de dezvoltare şi în 15,5 milioane de lei facilitatea de taxă pe valoarea adăugată (TVA).

BT are calitatea de aranjor, bancă finanțatoare, agent de facilitate şi de garanții, iar OTP Bank România este şi ea bancă finanțatoare. Sindicatul de bănci este asistat de avocații Clifford Chance Badea, printr-o echipă coordonată de Andreea Șișman.

Proiectul are o suprafață închiriabilă de 26.000 mp, dintre care 50% este deja închiriată, cu preponderență de companii din sectorul informatic. Adițional spațiilor de birouri, VTP va reuni magazine, săli de conferințe, bănci, restaurant, cafenea, sală de fitness, spa, locuri de parcare cu suport de încărcare pentru mașini electrice.

Accesul în VTP se va face printr-o modalitate unică în Europa, prin identificare biometrică, pe baza unor trăsături fizice. Clădirea de birouri va fi certificată BREEAM Excellent, fiind prima cu acest nivel de certificare din vestul țării.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii