Arabii le promit viitoarelor stewardese din Cluj salarii de 2.500 de dolari

Operatorii aerieni vin unul după altul la Cluj pentru recrutări de personal. Cei de la Kuwait Airways oferă personalului de bord salarii lunare de până la 2.000-2.500 de dolari.

Compania arabă va apela la un recrutor local, RCS Consulting, pentru acţiunea de selecţie de pe 7 mai.  Condiţii minime pentru persoanele interesate sunt vârsta cuprinsă între 20 şi 32 de ani, minim studii liceale finalizate (cele superioare figurează ca avantaj), limba engleză scris, citit și vorbit fluent (cu un bonus pentru candidaţii care cunosc orice altă limbă străină) înălțime minimă 1,60 m și greutate proporțională, dar şi aspect îngrijit și persoană aptă din punct de vedere medical.

Conducerea companiei promite contract de muncă pe doi ani, cu posibilitate de prelungire; salariu de bază de 1.765 de dolari, plus orele de zbor, fără impozite sau taxe; training gratuit, inclusiv cazare și masă, cu acordarea a 60% din salariul de încadrare; 30 de zile de concediu de odihnă anual; transport gratuit către locul de muncă; asigurare de sănătate; alte beneficii  prevăzute în contractul de angajare.

„Cei selectaţi pentru acest job vor fi relocaţi în Kuwait”, conform reprezentanţilor acesteia. Compania naţională a Kuwaitului a fost înfiinţată în 1954, deţine 33 de avioane în flotă şi zboară către 34 de destinaţii din Orient, India, Europa, America de Nord şi Asia.

În această perioadă mai susţin acţiuni de recrutare de personal Wizz Air, Blue Air, Air Bucharest, Ryanair (Cluj, Bucureşti, Timişoara) companiile Easyjet (însoţitor de bord pentru bazele din Londra şi Paris), Norwegian Air (Barcelona), Swiss Air (Zurich), Austrian Airlines (Viena), Thomas Cook Airline (Londra) sau British Airways sau Qatar Airways.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii