Antreprenorii clujeni se pot înscrie în programul Impact Startup Factory până la data de 29 iunie

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Impact Hub susţine dezvoltarea antreprenorială a iniţiativelor cu impact pozitiv în societatea actuală, oferind programe de dezvoltare şi incubare a afacerii, optiuni de finanţare prin crowdfunding precum şi conferinţe şi evenimente. Prezentă în Bucureşti din 2012 şi în Cluj-Napoca din 2016, organizaţia face parte din reţeaua globală Impact Hub, cu prezenţe fizice pe 5 continente, în peste 70 de oraşe.

Impact Startup Factory este un program realizat în cadrul proiectului Social Impact Incubator, fiind co-finanţat printr-un grant din partea Elveţiei prin intermediul Contribuţiei Elveţiene pentru Uniunea Europeană extinsă, în valoare de aproximativ 73 000 franci elveţieni. Bugetul total al programului este estimat la suma de 81.295 franci elveţieni, dintre care 8.178, 28 reprezintă contribuţia proprie a organizatorilor Impact Hub şi Impact Hub Zurich.

Programul cuprinde un bootcamp de dezvoltare al proiectelor, sesiuni de mentorship, testare și validare a business-urilor pe piață și prezentarea proiectelor în fața unui juriu alcătuit din membri ai echipei de mentori.

În urma jurizării, 6 echipe vor beneficia de un fellowship care include o vizită de două zile la Zurich, unde vor interacționa cu investitori și antreprenori internaționali pentru dezvoltarea proiectelor. Ultima etapă din cadrul Impact Startup Factory presupune un program intensiv de 4 luni de pregătire și lansare pe piață a business-urilor.

Perioada de înscrieri pentru Impact Startup Factory  s-a prelungit la Cluj-Napoca până pe 29 iunie 2016. În acest fel, un număr mai mare de antreprenori clujeni au şansa de a-și înscrie propria idee de afacere, care, de ce nu,  se poate dovedi a fi una de impact pozitiv asupra mediului în care trăim.  Bootcamp-ul din Cluj-Napoca va avea loc în perioada  1-3 iulie.

Pentru detalii accesați www.impactfactory.ro.

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău