Andrei Ţigănaş va conduce specialiştii în marketing ai Clujului

Organizaţia tinerilor clujeni din domeniile marketing şi publicitate (IAAYP) îl va avea ca preşedinte pe Andrei Ţigănaş, iar ca vicepreşedinţi pe Oana Vlad, Dafina Suciu şi Petruţa Tuliga, după alegerile care au avut loc.

Printre primele întâlniri ale asociației a fost cea cu decizii asumate și cu voturi acordate celor din board-ul anului 2017. Timp de 2 ani, Andrei Țigănaş va avea răspunderea de a conduce organizația clujeană de marketeri, se va îngriji de dezvoltarea și coordonarea strategiei pe care trebuie să o urmeze IAAYP Cluj și, în același timp, va întreprinde acțiuni de motivare a membrilor.

Oana Vlad va avea coordonarea operațională a proiectelor, va acorda asistență pentru managerii de proiect din asociație și va evalua obiectivele, Dafina Suciu va avea atribuţii de coordonare a canalelor de comunicare ale asociației, de promovare a activităților și a imaginii asociației, dar şi de parteneriate, iar Petruța Tuliga, de evaluări ale performanțelor individuale și de grup, de teambuilding-uri și de proiecte interne.

Printre evenimentele care vor fi organizate în următoarea perioadă de IAAYP Cluj se numără „Ora devoratorilor de publicitate” – 20 februarie, “TEDexCluj. Going Beyond” – 25 februarie, dar şi „Marketing for IT” sau “Employer Branding & Product Marketing, Arts You Can Master”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii