Americanii își formează la Cluj viitorii informaticieni

3Pillar Global, companie americană de servicii IT, va angaja 100 de specialiști la Cluj-Napoca și la Timișoara, urmând să atingă 500 de angajați până la finele anului și anunță extinderea operațiunilor din România.

În cele două centre 3Pillar Global din România lucrează 400 de angajați. Pozițiile pe care le are deschise vizează ingineri IT seniori, cu o experiență de peste 3 ani, care să acopere funcțiile de programare și testare. În același timp, compania își propune să crească viitoare generație de specialiști și să dezvolte competențe în acest sens.

“Cele două birouri din Cluj și Timișoara au un rol strategic în cadrul companiei, de aceea dezvoltarea acestor centre este o prioritate. La baza deciziei noastre se află calitatea produselor de tip software dezvoltate de specialiștii români. Echipele noastre au dezvoltat competențe de consultanță și au capacitatea de a lucra în echipe mixte alături de specialiști din SUA și UK”, a precizat Cătălin Ștef, director general al 3Pillar România.

Din cei 800 de angajați pe care compania îi are la nivel global, 250 lucrează în noul sediul din complexul de birouri The Office Cluj-Napoca, iar 150, în City Business Centre Timișoara. Birourile din România deservesc clienți renumiți în sectorul lor de activitate pentru care compania dezvoltă soluții în domeniile media și entertainment, informare, sănătate și financiar.

3Pillar Global analizează oportunitatea deschiderii a noi centre IT, atenția fiind îndreptată spre două orașe din regiune, decizia finală urmând a fi luată până în vară. În România, compania a consemnat în 2015 de afaceri de 50,8 milioane de lei și un profit net de 3,6 milioane. 3Pillar România face parte dintr-o companie internațională înființată în 2006 în SUA, care desfășoară operațiuni pe trei continente, cu 800 de angajați.

viewscnt

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii