Florin Cîțu

Florin Cîțu: “Nu există nicăieri în raport o problemă de furt”

Ministrul Finanţelor Publice, Florin Cîţu, susţine că este „surprins” de afirmaţiile unor persoane conform cărora Curtea de Conturi ar fi descoperit probleme în ceea ce priveşte organizarea licitaţiilor pentru materiale şi echipamente sanitare, transmite News.ro.

„Nu există nicăieri în raport o problemă de furt, de alocarea resurselor greşit, şi aşa mai departe”, spune ministrul.

„Curtea de Conturi a verificat toate licitaţiile. (…) Am şi raportul pe care l-a făcut Curtea de Conturi şi aici sunt surprins de concluzia pe care o văd tot vehiculată, că au fost proleme. Curtea de Conturi spune foarte clar: la aproape 90 la sută din licitaţii nu a existat nicio problemă. Sunt unele probleme contabile, de înregistrare. Foarte bine! Cine a înregistrat prost şi cine a greşit, să plătească! Asta este! Dar nu există nicăieri în raport o problemă de furt, de alocarea resurselor greşit, şi aşa mai departe. Nu! Spune negru pe alb: concluziile sunt la pagina 160, dacă îmi aduc aminte, acolo vedeţi foarte clar”, a afirmat Florin Cîţu, marţi seară, la Realitatea Plus.

El a menționat că raportul Curţii de Conturi nu arată ilegalităţi, ci, în mare parte, greşeli contabile.

Marcel Ciolacu, a declarat, la Congresul la care a fost ales în fruntea partidului, că „raporturile Curţii de Conturi şi anchetele DNA arată jaful făcut de PNL”.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii