Zilele Clujului 2016, dovada că „Orașul traiește”. Vezi programul manifestărilor

By | Published | Niciun comentariu

Zilele Clujul vor avea loc în perioada 19-22 mai, iar tema ediției din acest an va fi „Orașul traiește”.

Deschiderea oficială a evenimentului va fi marcată de spectacolul Sânziana și Pepelea, în 19 mai 2016, începând cu ora 21:00, la Teatrul Național Cluj-Napoca.

Vineri, 20 mai, de la ora 18:00, se va desfășura cel mai mare sincron de dans din România numit EBS Kid’s STrythm în incinta Inspectoratululi școlar Județean Cluj.

Printre artiștii care vor concerta pe scenele Clujului se numeră Lidia Buble, vineri, de la ora 18.30, Dan Bălan ora 21.00, trupa Vama, ora 22.00, Voltaj Academy, în Piața Muzeului, vineri de la 19.30, sâmbătă de la 13.15 în Parcul Cetățuie, și duminică de la 20.40, pe str. Mihail Kogălniceanu, în același loc și aceeași zi, Incognito, de la 21.30 ș.a.

Festivalul Culinar Internațional va avea loc vineri, începând la ora 10:00 cu demonstrații și degustări de preparate.

În Pădurea Hoia-Baciu va avea loc de la ora 20:00 Escape the Haunted Forest și un tur ghidat, de la aceeași oră, numit „Descoperă misterele pădurii Hoia-Baciu”, inițiere în tehnici de yoga,

Lansarea unui nou trailer al documentarului turistic intitulat “The Hoia-Baciu Forest – Truth or Legend?”. Înscrierile pentru toate aceste activități se pot face pe  zileleclujului.ro.

Parada Zilelor Clujului se va desfășura sâmbătă, 21 mai, începând cu ora 17:00, iar de la ora 20:00 va avea loc Gala Operelor Clujene la Opera Națională Română și Opera Maghiară.

„Ne dorim ca şi în această ediţie să demonstrăm că suntem o comunitate activă, creativă şi unită”, declară organizatorii.

Laura Ciobăniţă

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *