WINTER DELIGHTS, magie și sclipiri la Opera Română și în aer liber

În așteptarea dalbelor Sărbători, Opera Națională Română din Cluj-Napoca, în parteneriat cu Asociația Culturală Pro Transilvania, îşi aşteaptă spectatorii Vineri, 16 decembrie, de la orele 18:30,  la unul dintre cele mai strălucitoare spectacole dedicate iernii și magiei Crăciunului,  

Concertul tradițional de Crăciun  WINTER DELIGHTS.                                                      

Spectacolul excepțional va cuprinde întregul oraș cu magie de sărbătoare, fiind pus în scenă în sala de spectacol a Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, împodobită feeric, și transmis live pe un ecran LED de mari dimensiuni, amplasat în Piața Unirii, unde va însufleți Târgul de Crăciun și bucura sufletele tuturor trecătorilor.

Așteptat cu mare nerăbdare de publicul clujean, concertul ne va plimba pe note armonioase, amintiri de sărbătoare și entuziasmul bradului proaspăt împodobit, glisând între Crăciunul tradițional autentic, moștenit de la bunici  și bucuria multiculturală ce învăluie întregul glob în suflarea comună a fiecărui decembrie. Vă invităm să fredonăm împreună un frumos repertoriu de colinde tradiționale, precum Bună sara lui Crăciun, Trei Păstori se întâlniră, Astăzi s-a născut Hristos, dar și cunoscutele cântece internaționale de Crăciun I’ll be home for Christmas, I’m Dreaming of a White Christmas și O Holy Night.

Darul muzical ne va fi adus de artiștii  Ilinca Băcilă, Marius Vlad Budoiu, Cristian Mogoșan și Florin Estefan, alături de Corul de Copii ”Junior VIP” al Colegiului de Muzică ”Sigismund Toduță” Cluj-Napoca, coordonat muzical de doamna dirijor Anca Mona-Mariaș și de Corul ,,Winter Delights” coordonat de Flaviu Mogoșan. Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Operei Naționale Române din Cluj-Napoca, sub bagheta dirijorului invitat Flavius Filip.

Proiectul se bucură de sprijinul Primăriei și al Consiliul Local Cluj-Napoca, avându-i alături pe partenerii NTT DATA, Mercedes Benz și RMB Interauto.

Așadar, să ne lăsăm cuprinși de licărul stelei magilor, de căldura și magia sărbătorilor ce ne bat la ușă și să ne bucurăm de un spectacol încântător, în Ajun de Crăciun!

Biletele spectacolului sunt puse în vânzare la Agenţia Teatrală şi online, pe  www.biletmaster.ro

Spectacolul poate fi de asemenea urmărit pe ecranul LED instalat în Piața Unirii, în cadrul Târgului de Crăciun, unde intrarea este liberă.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii