alin tise banner

VIDEO / Nu mai sunt locuri în hotelurile din Cluj pentru ediţia 2016 a Untold Festival!

Chiar dacă mai este aproape un an până la cea de-a doua ediţie a festivalului UNTOLD, în unele hoteluri din Cluj nu se mai găsesc camere libere pentru acea perioadă. Si asta nu este tot!

Preţurile la cazare pentru perioada 4-7 august 2016 aproape că s-au dublat. În plus, pe siteurile de specialitate multe apartamente de închiriat sunt deja rezervate, anunţă TVR Cluj.

Perioada în care se desfăşoară festivalul UNTOLD pune pe jar piaţa imobiliară din Cluj. Cei care vor să vină  în oraşul de pe Someş la acest eveniment trebuie să se grăbească. În unele hoteluri deja nu se mai găsesc locuri de cazare.

Reprezentanţii unităţilor de cazare profită din plin de numărul mare de turişti care vin în acea perioadă la UNTOLD, astfel că au dublat preţurile.

În perioada 4-7 august 2016 o cameră standard la acest hotel de cinci stele costă 220 de euro pe noapte. Pe cele patru zile de festival costurile de cazare ajung la aproape 900 de euro.

Şi agenţiile imobiliare se pregătesc deja pentru cererile venite din partea proprietarilor care vor să închirieze locuinţe pe perioada festivalului. Nici aici preţurile nu sunt deloc mici.

Următoarea ediţie a festivalului Untold va avea un buget de cinci milioane de euro şi se estimeaza ca va aduna la Cluj peste 300.000 de participanti.

sursa: TVR Cluj

Adaugati comentarii