VIDEO / “Ilegitim”, singurul lungmetraj românesc prezent în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Berlin

Filmul „ILEGITIM” a avut premieră de gala la Cluj-Napoca. Ilegitim este singurul lungmetraj românesc prezent în selecția oficială a Festivalului Internațional de Film de la Berlin, în cadrul secțiunii Berlinale Forum. Filmul rulează începând de vineri, 18 martie, în cinematografele din București și alte 28 de orașe din țară.

“Ilegitim”, unul dintre cele mai provocatoare filme românești din ultimii ani, spune povestea a doi frați și iubirea lor ilegitimă. Un tată medic și mai multe denunțuri. O familie în care limita dintre moral și legal nu a existat niciodată. Nici măcar în cazul unui avort.
Producția premiată cu Premiul Confederației Internaționale a Cinematografelor de Artă, a avut premiera la Cluj în prezența regizorului Adrian Sitaru și a actorilor Robi Urs şi Liviu Ştefan Vizitiu.

Din distribuție fac parte Adrian Titieni, Bogdan Albulescu, Alina Grigore dar și actori neprofesioniști din cadrul școlii de actorie InLight

În 24 Martie, “Ilegitim” va deschide prima ediție „Erste Film Festival” din Sibiu. Proiecția este programată la Biblioteca Universității ”Lucian Blaga”, de la ora 20.00.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii