VIDEO / Clujul va fi și în 2016 Capitala Jazzului în România

Jazzul este tot mai apreciat la Cluj-Napoca. Dovadă stau cele trei evenimente dedicate stilului muzical afro – american, care vor avea loc începând din primăvara acestui an, manifestări la care sunt aşteptaţi mii de iubitori ai muzicii de toate vârstele şi din întreaga ţară.

Evenimentele marca Jazz in The Park au avut un succes nesperat anii trecuţi. Anul acesta, organizatorii propun un nou proiect, de o zi, în luna aprilie, care va pune accentul pe muzica de calitate, dar şi pe promovarea spaţiilor din oraş.

CORINA BRÂNDUŞAN, PR festival: “Este vorba despre Jazz in the Street pe care il vom face in premiera. E vorba despre o zi de sambata in aprilie cand Clujul va fi animat de diverse performance-uri. dans, muzica , teatru in centru dar si in cartierele orasului.

Pe lângă acest eveniment, clujenii vor putea lua picnicul în luna mai tot pe ritmuri afro-americane, iar în vară va avea loc festivalul de jazz în parc pe durata unei întregi săptămâni.

CORINA BRÂNDUŞAN, PR festival: Jazz-ul incepe sa prinda. Incep sa prinda stilurile care sunt mai putin comerciale din ce am observat noi. Noi ne adresam publicului larg asadar nu incercam sa mergem pe o nisa foarte ingusta a jazzzului ci şi care se apropie de acest gen muzical.

Festivalul Jazz in the Park va avea loc în perioada 27 iunie-3 iulie în Parcul Central, dar şi în alte locaţii din oras.

sursa: TVR Cluj

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii