trupa

Trupa „The Motans” revine la Cluj. E senzația momentului

Se apropie weekend-ul și cu siguranță vei dori să te relaxezi după o săptămână de muncă, cu trupa ta preferată. Vestea bună e că în Cluj nu ai cum să te plictisești în zilele de odihnă, mai ales că în ultima perioadă aici se desfășoară concerte și spectacole dintre cele mai așteptate. Așadar, dacă ești un fan al muzicii bune sau îți plac vizitele la teatru, ai undă verde pentru un respiro alături de persoanele dragi.

Cât privește concertele care au loc în zilele ce urmează în Cluj, sunt și aici noutăți dintre cele mai bune: concert Șuie Paparude, un party fierbinte la Revolution Club Cluj-Napoca sau concertul celor de la The Motans. Toate cele 3 evenimente au loc în weekendul ce urmează, deci cu siguranță poți alege ceva și pentru gustul tău.

Și dacă muzica trupelor românești ne este deja cunoscută și poate chiar am avut recente ocazii să ne delectăm cu niște live-uri minunate, surpriza acestui început de toamnă este trupa The Motans – unul dintre cele mai tinere și mai promițătoare proiecte muzicale care vine de peste Prut. În continuare prezentăm o scurtă informație despre trupa momentului în România.

Cine sunt cei din trupa The Motans?

The Motans este de fapt un proiect al cărui vizionar este Denis, un tânăr din Republica Moldova care a decis să își urmeze pasiunea de a compune muzică sub un pseudonim, în urmă cu puțină vreme. Prima piesă lansată a fost „Versus”, lansată la finele anului 2016. Ulterior, colaborarea cu Delia pentru piesa „Weekend”, dar și una dintre cele mai îndrăgite piese ale verii „August”, au propulsat trupa The Motans printre numele cele mai apreciate ale industriei muzicale din România. Conform unor surse media, în prezent The Motans lucrează la trei albume în paralel, dintre care cel puțin 2 ar putea apărea până la finele acestui an. Albumul de debut al trupei The Motans este „My Gougeous Drama Queens” și a cunoscut un succes imens pe ambele maluri ale Prutului. Cea mai recentă lansare (iulie, 2018) este piesa „Cel Mai Bun DJ”, o colaborare cu Irina Rimeș, care la fel, adună zeci de milioane de vizualizări pe Youtube.

Cât privește denumirea trupei, motivul pentru care Denis a ales numele “The Motans” nu este unul oarecare. El afirmă că are o legătură strânsă cu pisicile și consideră că sunt unele dintre cele mai libere animale, iar într-unul din interviurile sale, solistul a mărturisit că până a organiza trupa, a avut o perioadă îndelungată în care a tot visat pisici și motani, iar acest lucru l-a influențat foarte mult, considerându-l chiar un semn.

Ce te așteaptă la concertul de pe 29 septembrie?

Așa cum trupa ta îndrăgită va susține un concert la Form Space Club, pe data de 29 septembrie, începând cu ora 23:00, nu ne rămâne decât să ne pregătim din plin pentru acest eveniment special, care promite multă distracție de calitate. Biletele pentru concert pot fi cumpărate și online de pe portalurile cunoscute deja, iar dacă te numeri printre fanii The Motans, chiar ar fi păcat să nu trăiești la maxim evenimentul. Dacă tot vei merge la club se poate întâmpla să te pomenești și cu un autograf de la Denis Roabeș, deci mergi pregătit(ă) la concert. În loc să cumperi un buchet de flori, poți, de exemplu, să-ți comanzi un tricou The Motans sau, dacă ești în criză de timp, poți să-ți „produci” unul acasă. Tot de cei ai nevoie e un tricou alb și puțină cerneală sau vopsea acrilică.

Improvizează și simte-te special(ă) la concertul de sâmbătă, pentru că e weekend și pentru că trăiești în cel mai cool oraș din lume!

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare