Teodora Enache si Benny Rietveld, basistul si directorul muzical al trupei Santana, deschid festivalul Jazz in the Park

Teodora Enache, una dintre vocalistele din prima liga a jazzului romanesc va concerta in deschiderea festivalului Jazz in the Park impreuna cu basistul si directorul muzical al trupei Santana, Benny Rietveld. De 9 ori laureat al premiilor Grammy ca basist, autor de muzica de film si producator muzical, Benny Rietveld va concerta impreuna cu Manu Koch (claviaturi), Allen Won (saxofon), Ren Martin-Doike (viola), Ray Yslas (percutie). Jazz in the Park se va desfasura intre 27 iunie si 3 iulie in Cluj-Napoca.

Concertul Teodora Enache si Benny Rietveld Quintet va avea loc luni, 27 iunie, in prima zi a festivalului Jazz in the Park, de la ora 20:00 in Curtea Muzeului de Arta din Cluj-Napoca.

Acesta va fi singurul concert pe bilete din cadrul festivalului. Biletele pot fi cumparate online din reteaua BiletMaster.ro sau de la agentia de bilete a Teatrului National din Cluj-Napoca si costa 50 de lei in perioada de presale, pana in 23 iunie, iar din 24 iunie pretul biletelor va fi de 70 lei.

*Muzica clasica, inclusa in festival: 5 muzicieni, fosti colegi de la Liceul de Muzica, se reintalnesc pe scena pentru prima data de la terminarea scolii

In cadrul festivalului Jazz in the Park va fi amplasata o scena dedicata muzicii clasice. Aici vor concerta 5 muzicieni clujeni, fosti colegi de clasa la Liceul de Muzica Sigismund Toduta din Cluj-Napoca, absolventi ai promotiei ’98-’99. Este vorba despre pianistul Bogdan Vaida, violonista Ioana Cadar-Freisinger, solista Operei Romane din Cluj-Napoca, mezzosoprana Iulia Merca, pianista Nicoleta Ion (care va concerta mpreuna cu fiica ei, Leandra Constantinescu) si tenorul Tiberius Simu, de la Opera Romana din Cluj-Napoca.

“Credem foarte mult in valorile locale si ne face deosebita placere sa reunim pe aceeasi scena 5 fosti colegi, prieteni, muzicieni talentati, dupa mai bine de 16 ani de la absolvirea liceului. Pacat ca nu se intampla astfel de actiuni mai des. Repertoriul lor va arata ca muzica clasica este pentru oricine, va fi amuzant, interactiv si integrat in atmosfera relaxanta si prietenoasa de la Jazz in the Park”, spune directorul festivalului Jazz in the Park, Alin Vaida.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii