Organizatorii Electric Castle cer o zi libera pentru angajații care participă la festival

Electric Castle vine in sprijinul fanilor “electrici” si lanseaza campania Unofficial Partners, pentru a convinge managerii sa ofere liber ziua de luni angajatilor care participa la festival. Asta pentru ca cei mai multi dintre cei care merg la Electric Castle sunt nevoiti sa plece spre casa inainte de terminarea evenimentului, pentru a ajunge lunea la munca.

Companiile care intra in spiritul festivalului si ofera angajatilor o zi de luni electrica (#electricmonday), devin parteneri “neoficiali” ai Electric Castle, anunta organizatorii. Festivalul va avea loc intre 14 si 17 iulie, la castelul Banffy din localitatea Bontida, judetul Cluj.

“Stim inca de la prima editie ca electricii din Bucuresti sau din alte zone ale tarii sunt nevoiti sa paraseasca festivalul inainte de terminarea show-urilor, pentru a fi prezenti lunea la locul lor de munca, sau raman pana la final si ajung direct la birou, foarte obositi. Pentru a avea parte de cea mai tare experienta de la inceput si pana la sfarsit, in acest an ne-am gandit ce putem face pentru a-i sprijini. Astfel, am mizat pe umorul si empatia managerilor din companii, provocandu-i sa devina parteneri neoficiali ai Electric Castle. Ei se vor bucura de recunoasterea noastra pe materialele dedicate campaniei si cel mai important, de recunoasterea angajatilor lor”, spune Andi Vanca, Head of Communications Electric Castle.

Organizatorii spun ca acest mic beneficiu oferit companiilor poate fi o modalitate excelenta de motivare si consolidare a brandului de angajator, atat la nivel intern, cat si extern. La nivel de expunere, Electric Castle acorda spatiu egal pe materialele de comunicare si pe site-ul dedicat al campaniei – www.unofficialpartners.com – tuturor partenerilor, indiferent de marimea companiei sau numarul angajatilor participanti.

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii