Opera Summer Hub primește 200.000 de lei de la bugetul local Cluj-Napoca

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

În urma ședinței extraordinare a Consiliului Local, desfășurată în data de 3 august, s-a aprobat proiectul de hotărâre prin care Asociația Culturală Opera 2 You primește 200.000 lei, bani din bugetul local, pentru organizarea evenimentului Opera Summer Hub.

Este al doilea cel mai scump proiect cultural aprobat în ședința de consiliu.

Proiectul de hotărâre mai jos:

Proiect de hotărâre nr. 27

Privind alocarea sumei de 200000 de lei de la bugetul local pe anul 2020, în cadrul sesiunii de urgență, pentru Asociația Culturală Opera 2 You, în vederea realizării proiectului ,,Opera Summer Hub 2020 @ Cluj100”. Proiect din inițiativa domnului Dan Ștefan Tarcea, consilier local și viceprimar.

Despre Opera Summer Hub

Opera Summer Hub este un eveniment cultural, gândit pentru clujeni ca o variantă de relaxare în aceste vremuri de pandemie și de asemenea pentru a oferi o exeriență artistică inedită. Acesta se desfășoară în spațiul oferit de Centrul Regional de Excelență pentru Industrii Creative Cluj-Napoca.

Evenimentul este organizat de  Opera Națională Română din Cluj și se defășoară în perioada 10 iulie-10 septembrie 2020 în fiecare zi de vineri și sâmbătă.

sursa foto :operacluj.ro

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău