michael jackson

Michael Jackson. 10 ani de la moartea „Regelui Pop”. Mistere… elucidate?

Michael Jackson a fost una dintre cele mai puternice personalități muzicale de la granița dintre secolele XX și XXI. Moartea sa este și acum înconjurată de mistere neelucidate, dar care sunt pe care să fie devoalate, afirmă realizatorii unui documentar menit să readucă personalitatea Regelui Pop în atenția lumii – în ciuda controverselor care planează de un deceniu asupra lui.

Pe 25 iunie se împlinesc 10 ani de la moartea cantautorului american (născut la 29 august 1958).

“Killing Michael Jackson”

Postul britanic QuestOD va prezenta sâmbătă documentarul “Killing Michael Jackson”, care încearcă să clarifice misterele ce înconjoară moartea regelui pop după zece ani de la dispariţia sa, relatează online ziarul spaniol ABC.

“Killing Michael Jackson” cuprinde mărturiile a trei poliţişti care au pătruns în dormitorul în care a fost găsit trupul neînsufleţit al cântăreţului.

Deşi filmul va avea premiera sâmbătă 29 iunie au apărut câteva imagini din dormitorul lui Jackson în care se pot vedea medicamente, însemnări scrise pe pereţi şi o păpuşă sinistră în mijlocul patului.

În timpul reportajului, anchetatorii definesc camera drept “haotică” şi prezintă însemnările făcute pe pereţi, pe oglindă sau uşă şi care conţin mici fraze “care seamănă cu poezii”.

Pe de altă parte, detectivii Orlando Martinez, Dan Myers şi Scott Smith asigură că încăperea în care a fost găsit trupul neînsufleţit al lui Michael Jackson “nu părea adecvată niciunui tip de tratament medical“.

Ei au găsit însă o geantă plină cu medicamente.

Michael Jackson a murit la 25 iunie 2009 de intoxicaţie acută cu propofol şi benzodiazepină în casa lui din North Carolwood Drive, în Holmy Hills, Statele Unite. Medicul său personal, Conrad Murray, a fost cel care l-a găsit fără respiraţie şi cu pulsul slab.

De fapt, doctorul Murray a fost acuzat de omucidere involuntară şi a ispăşit doi ani de închisoare.

Sursa: AGERPRES

Citește și Pensia ta – ce se întâmplă cu ea, din toamnă? Tot ce trebuie să știi

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.

Vezi și Nodulii tiroidieni și cancerul. Ce trebuie să știi

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare