Lucian Nastasă-Kovacs este oficial noul manager al Muzeului de Artă Cluj

 

Președintele interimar al Consiliului Județean Cluj, Vakar Istvan l-a prezentat astăzi pe profesorul univeristar Lucian Nastasă- Kovacs ca fiind noul manager al Muzeului de Artă Cluj.

Istoricul Lucian Nastasă-Kovacs a preluat conducerea de la Călin Stegerean, care timp de doi ani s-a ocupat de administrarea muzeului.
Totodată în cadrul evenimentului s-a anunțat și predarea custodiei Castelului Banffy în administrația muzeului.

Mulțumim pentru încrederea și acordarea custodiei Palatului Banffy, Muzeului de Artă. Însă nici Muzeul de Artă nu este într-o stare foarte bună, avem o schemă foarte redusă și fără oameni nu putem face nimic. Sunt un luptător, iar în clipa în care mi-ați dat o misiune o voi duce la capăt. Vrem să facem din Muzeul de artă o instituție, unul dintre cei patru piloni culturali puternici ai Clujului, alături de Universitate și cele trei muzee. Multă lume mă cunoaște și stie că nu doresc sa evidențiez mai mult funcția ce o dețin pe cât doresc să muncesc cot la cot cu colegii din cadrul acestei instituții! Avem nevoie de oameni și de mâine o să trimit hârtii spre Consiliul Județean Cluj pentru a realiza schema de performanță propusă de mine. În 2015 va trebui să găsim toate soluțiile pentru a organiza cât mai multe expoziții!, a declarat noul manager al Muzeului de Artă, Lucian Nastasă-Kovacs.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.