Acasă Cultural Liceul „Onisifor Ghibu” organizează a șaptea ediție de Ghibstock – festivalul din...

Liceul „Onisifor Ghibu” organizează a șaptea ediție de Ghibstock – festivalul din curtea școlii

Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” organizează a șaptea ediție a Festivalului Ghibstock, în curtea școlii, vineri, 13 mai 2016, între orele 16.00-22.00, alături de Macanache, Baskka, Dj Shiver, Hybrid Symphony și Static, trupa câștigătoare a concursului Battle Of The Hands 2.

În cadrul evenimentului vor fi amenajate o grădină pentru teatrul experimental a celor de la Reactor, hamace, graffiti, o a doua scenă powered by Beard Brothers, unde vor mixa DigitaLove, Just D’Light, Ahe&Frenk, Syl și Marinaru. Pe lângă acestea, organizatorii mai anunță Epic Show ca Mc și totodată pe Bob Rădulescu.

Prima ediție a festivalului a fost în 2010 și este unic în România prin faptul că se ține în curtea unei școli, având scop caritabil, prin intermediul căruia în fiecare an se strâng fonduri pentru o cauză comunitară, liceenii organizându-l pentru alți liceeni.

Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii clubului de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” vor organiza o tabără educațională pentru 20 de copii din medii defavorizate.

Biletele pot fi achiziționate la intrare și costă 13 lei, bani care ulterior vor fi donați.

Laura Ciobăniță

NICIUN COMENTARIU

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Exit mobile version