Liceul „Onisifor Ghibu” organizează a șaptea ediție de Ghibstock – festivalul din curtea școlii

Liceul Teoretic „Onisifor Ghibu” organizează a șaptea ediție a Festivalului Ghibstock, în curtea școlii, vineri, 13 mai 2016, între orele 16.00-22.00, alături de Macanache, Baskka, Dj Shiver, Hybrid Symphony și Static, trupa câștigătoare a concursului Battle Of The Hands 2.

În cadrul evenimentului vor fi amenajate o grădină pentru teatrul experimental a celor de la Reactor, hamace, graffiti, o a doua scenă powered by Beard Brothers, unde vor mixa DigitaLove, Just D’Light, Ahe&Frenk, Syl și Marinaru. Pe lângă acestea, organizatorii mai anunță Epic Show ca Mc și totodată pe Bob Rădulescu.

Prima ediție a festivalului a fost în 2010 și este unic în România prin faptul că se ține în curtea unei școli, având scop caritabil, prin intermediul căruia în fiecare an se strâng fonduri pentru o cauză comunitară, liceenii organizându-l pentru alți liceeni.

Cu fondurile strânse în acest an, voluntarii clubului de inițiativa comunitară „IMPACȚIIII” vor organiza o tabără educațională pentru 20 de copii din medii defavorizate.

Biletele pot fi achiziționate la intrare și costă 13 lei, bani care ulterior vor fi donați.

Laura Ciobăniță

Incendiu la Constanţa. O maşină a luat foc în parcare

Adaugati comentarii