Expoziție inedita de fotografii printate pe lemn

Expoziția este rezultatul unui workshop organizat acum două săptămâni, susținut de Laura Mecheș, studentă la Universitatea de Arta si Design Cluj-Napoca, la secția Foto-Video, anul 3, și va fi deschisă publicului în perioada 14-21 aprilie.

Evenimentul este organizat de Clubul de fotografie Lumex al Casei Municipale de Cultură, un proiect care datează din anul 2015. Acest club vizează promovarea și sprijinirea persoanelor talentate și pasionate de fotografie.

„Laura, prin intermediul workshopului, a prezentat metoda de transfer a imaginii pe lemn. Am fost toți încântați de rezultatele obținute, astfel încât am decis să organizăm o expoziție cu aceste lucrări. Dorim să îi mulțumim prietenei noastre că ne-a împărtășit micul ei secret și să invităm toți iubitorii de fotografie să împărtășească alături de noi emoțiile ce ne leagă de subiecții fotografiilor expuse”, a declarat Renata Dradici, organizatorul evenimentului.

Vernisajul expoziției va avea loc joi, 14 aprilie, de la ora 19:00, la Casa de Cultură a Studenților, sala Transilvania, etajul 1.

Laura Ciobăniță

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.