Corul și Cvintetul de alămuri al Filarmonicii „Transilvania” îi vor încânta pe clujeni, vineri, în Iulius Parc

Social media

10,031FaniÎmi place
721AbonațiAboneză-te

Iulius Parc va fi gazda spectacolului „Music Splendor in the Grass”, vineri, de la ora 18,00. Corul și Orchestra Filarmonicii de Stat „Transilvania”, acompaniat de Cvintetul de alămuri al Filarmonicii, va interpreta numeroase șlagăre din secolul trecut, clujenii putând să se bucure gratuit de acordurile celor două grupuri muzicale.

La eveniment vor putea participa până la cel mult 200 de spectatori, însă intrarea este condiționată de rezervare. Doritorii își pot achiziționa bilete de pe site-ul biletmaster.ro.

Corul și Cvintetul de alămuri al Filarmonicii vor interpreta piese de la Madonna, The Beatles, ABBA, The Police, Aníbal Sampayo, Claude François sau Les Humphries Singers, precum și diverse opere de la mai mulți compozitori: Bill Holcombe – Blues Concerto pentru saxofon alto şi cvintet de alămuri, Kurt Weill – Mică muzică de trei parale pentru orchestră de suflători, Ástor Piazzolla/Leonid Desiatnikov – Anotimpurile la Buenos Aires.

Publicul este rugat să ajungă la eveniment cu 45 de minute înainte de start, pentru a se putea efectua triajul epidemiologic, pe baza temperaturii, și pentru distribuirea de locuri. Toate măsurile de siguranță vor fi la standardele conforme.

Componența celor două grupuri muzicale:

Gabriel Bebeşelea – dirijor
Cornel Groza – dirijorul corului

Mădălina Danciu, Alexandra Burcă, Radu Cîmpan, Andrei Nistor, Ruben Ciungan – solişti vocali
Zoltán Réman – saxofon
Vlad Răceu – vioară

Ultimile articole

Articole populare

Lasa un comentariu

Te rugăm să introduci comentariul tau!
Introdu aici numele tău