Cartea “Recoltarea sangeroasa”, lansata la Cluj. Autorii, nominalizati la Nobel pentru Pace

recoltarea_sangeroasa_cluj-300x200_cEpoch Times România şi Biblioteca Judeţeană Cluj vă invită să participaţi marţi, 14 octombrie, de la ora 17:30, la lansarea traducerii în româneşte a cărţii „Bloody Harvest”(n.r. Recoltarea sangeroasa), scrisă de David Kilgour şi David Matas. Pentru investigaţiile cuprinse în acest volum – care descriu practica sistematică a jafului de organe, pe viu, organizată de statul comunist în spitalele militare din China – cei doi au fost nominalizaţi la Premiul Nobel pentru Pace în anul 2010, se arata pe Epoch Times.

Autorii şocantelor anchete sunt binecunoscutul David Kilgour, fost secretar de stat pentru Asia-Pacific, cunoscut pentru dezvăluirile sale legate de masacrul femeilor şi copiilor creştini în lagărele de refugiaţi din Darfur – şi nu mai puţin celebrul David Matas, avocat specializat în drepturile omului.

“Cartea dezvăluie operaţiile de prelevare şi de transplant de organe făcute în secret, cu forţa, în spitale special amenajate pe lângă lagăre de muncă şi închisori din China, şi dovezile că organele sunt vândute pentru profituri imense doritorilor”

O anchetă realizată în martie 2006 de jurnaliştii de la Epoch Times a dezvăluit că în China există lagăre unde se efectuează mii sau zeci de mii de operaţii de recoltare de organe de la deţinuţi politici. La câteva luni după aceste dezvăluiri, un raport independent efectuat de doi canadieni – David Kilgour şi David Matas, a confirmat cele mai sinistre bănuieli. În anul 2010, David Kilgour şi David Matas au scris a treia versiune a acestui raport, cartea „Bloody Harvest”.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.