Bibliotecă inedită în incinta Aeroportului Internațional “Avram Iancu” Cluj

La iniţiativa Asociaţiei Cluj-Napoca 2012 va fi inaugurată astăzi o blibliotecă inedită în incinta Aeroportului Internațional “Avram Iancu” din Cluj.

Amenajată în spațiul oferit de corpul ce face legătura între cele două terminale de pasageri, aceasta este un proiect pilot al Asociației Cluj-Napoca 2021 derulat împreună cu Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj și cu alte ONG-uri.

Pentru a scoate în evidență această zonă și pentru a marca spiritul colaborării care colorează întreaga candidatură a orașului Cluj-Napoca la titlul de Capitală Europeană a Culturii 2021, câteva dintre cele mai importante festivaluri ale orașului au donat fotolii personalizate, dând naștere astfel unui spațiu atipic pentru un aeroport din România. Astfel, Jazz in the Park, TIFF, Electric Castle, Untold Festival, CooltUrban și Mioritmic vor dona câte două astfel de puf care vor colora perfect peisajul bibliotecii realizate de studenții Asociației Studenților Arhitecți și dotată cu cărți prin donația Asociației Cărțile pe față”, au anunțat reprezentanții Asociației Cluj-Napoca 2021.

Latest articles

Related articles

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.